Dansk

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

1. Priser
Alle vores priser er i danske kroner. Ved køb af varer til levering gælder, at prisen er inklusiv 25% dansk moms.
Ved køb af varer til afhentning ved den tyske grænse gælder, at prisen er inklusiv 7% tysk moms.
Priser på denne hjemmeside gælder i hele Jylland exklusiv ikke brofaste øer.

 

2. Betaling - 2 måder.
Når du har gennemført din bestilling ser du et skærmbillede med din ordrebekræftelse som du kan printe ud. 
Du modtager straks en e-mail med din ordrebekræftele samt salgs og leveringsbetingelser når du har gennemført din bestilling.

1. Du kan betale med Dankort og Visa/Dankort over nettet.

Efterfølgende modtager du via e-mail en faktura dannet ud fra din bestilling med leveringssted og gennemført betaling. Dette sker først når din bestilling går videre til levering.
 

Sikkerhed

Online-shoppen benytter sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer informationen mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og internetserveren (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til PBS.
Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. Ved betaling med Dankort, overføres data direkte til PBS i krypteret form. 
Vi modtager ingen data om dit Dankort.

 

3. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på ecohomepellets.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne registrere din betaling, levere varen til dig og informere dig om leverancen, samt at kunne kontakte dig i forbindelse med leverancen, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt, og de videregives ikke til tredjemand ud over det omfang, der kræves for at gennemføre en handel og levere/udlevere din vare. (Dit navn, din adresse og dit telefonnummer og den købte mængde videregives til udleveringsstedet eller den vognmand, der leverer din vare.)

Vi forbeholder os dog ret til at videregive oplysningerne i det omfang, det kræves af lovgivningen, offentlige myndigheder eller domstolene.

Vi vil således alene gøre brug af oplysningerne til interne formål i stampemøllen.dk eller hermed koncernforbundne selskaber. Stampemøllen.dk. forbeholder sig dog også ret til at anvende oplysningerne om dine køb i anonymiseret form, eksempelvis i forbindelse med markedsføring, brugerundersøgelser, vejledninger med videre.

Personoplysningerne registreres hos Eco Home Pellets ApS og opbevares i fem år, i henhold til lovgivningen, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Har du tilmeldt dig vort nyhedsbrev, har vi registreret dit navn, mailadresse og postnummer. Disse oplysninger behandler vi fortroligt og deler ikke med nogen. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet via vor hjemmeside.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Ecohomepellets.dk videregives kun som nævnt ovenfor og sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Eco Home Pellets ApS,  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Eco Home Pellets ApS via e-mail (kontor@ecohomepellets.dk).

4. Levering
Eco Home Pellets leverer din vare i hele Jylland - eksklusiv ikke brofaste øer. 
Træpiller leveres senest 7 arbejdsdage efter ordreafgivelse, eller i den uge du har valgt.

Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde. 

Sækkevarer: 
Træpillerne er emballeret i 10 eller 15 kg plastsække og efterfølgende er pallen vrappet med tophætte så den er umiddelbart vandafvisende. Pallen skal alligevel opbevares indendørs snarest muligt efter modtagelse. Hvis pallerne har stået ude i mere end 24 timer efter modtagelsen, bortfalder ethvert ansvar fra Eco Home Pellets ApS´s side.

Levering sker med en trækker og sættevogn.

Aflæsning af paller sker efter kundens ønske fra bestilling via  hjemmesiden 

 

For at fastholde vores høje serviceniveu ønsker vi at du i feltet  "Besked til vognmand"  udførligt beskriver hvor du ønsker varen leveret.

 

5. Ordrebekræftelse
Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmåde, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

 

6. Kvittering – betalt faktura
Kvitteringen fremkommer med en betalt faktura, der sendes til dig, når betalingen er modtaget. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

 

7. Ombytningsret
Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering skal altid medfølge.

 

8. Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du køber online, gældende fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge. Du har også ret til at fortryde dit køb ved ikke at modtage varen, her er kvittering påkrævet, eller sende varen til Ecohomepellets.dk og du vil efterfølgende modtage det pågældende beløb. Adressen er: Eco Home Pellets, Nybovej 11, 7500 Holstebro, telefon 21 20 60 16
Du dækker selv omkostningerne til returforsendelse.

 

9. Reklamationsret
Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse. Hærværk, misbrug eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten. Eco Home Pellets ApS ansvar for mangler og forsinkelse kan aldrig under nogen omstændigheder, bortset fra produktansvar ved personskade overstige værdien af det leverede.

Vedlæg e-mail-kvittering eller faktura ved reklamationer.

 

10. Forbrugeraftaleloven
Din ordreafgivelse og dit køb via ecohomepellets.dk´s online-shop er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr.451 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 09.06.2004 i daglig tale kaldt dørsalgsloven. Det betyder:
 

Fortrydelsesret inden levering
Fortryder du bestillingen, inden varen er leveret, skal du kontakte ecohomepellets.dk tlf.

21 20 60 16

Fortrydelsesret efter levering
Fra leveringstidspunktet og 14 dage frem har du fortrydelsesret på din online bestilling.
Tilbagelevering kan kun ske med forudgående aftale med Ecohomepellets.dk på tlf.

21 20 60 16

Hvis varen er leveret, skal du selv sørge for at levere den tilbage til ecohomepellets.dk i samme stand, som den er modtaget. Omkostningerne til tilbagelevering vil være for din egen regning.

 

Penge retur
Hvis du har betalt din vare og du fortryder, vil din betaling blive tilbageført, fradraget evt. omkostninger, når vi har modtaget din bestilling retur.

11. Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. 
Aftaler om køb af varer fra ecohomepellets.dk anses for endeligt indgået, når vi har modtaget din betaling via Dankort, Netbetaling, eller giro.
Tilbud gælder så længe lager haves.

 

Leveringsbetingelser

Ecohomepellets.dk leverer din vare i hele Jylland - eksklusiv ikke brofaste øer.

Træpiller leveres senest 7 arbejdsdage efter ordreafgivelse, eller den uge du har valgt.

Under kampagner kan der opstå forsinkelser.

Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde.

 

Sækkevarer: 
Træpillerne er emballeret i 10 eller 15 kg plastsække og efterfølgende er pallen vrappet med tophætte så den er umiddelbart vandafvisende. Pallen skal alligevel opbevares indendørs snarest muligt efter modtagelse. 
Hvis pallerne har stået ude i mere end 24 timer efter modtagelsen, bortfalder ethvert ansvar fra Ecohomepellets.dk`s side.

Levering sker med en trækker og sættevogn.


For at fastholde vort høje serviceniveu ønsker vi at du i feltet "besked til vognmanden"  udførligt beskriver hvor du ønsker varen leveret.